327. Reunie van de schoolverlaters van 1951

Reactie plaatsen

Reacties

Jan Jonkman
11 jaar geleden

Nu is het goed en heb je de goede tekst boven de foto geplaatst. De verkeerde tekst met het bijhorende foto zal ter zijner tijd ook hier geplaatst worden. De vergissing lag niet aan de webmaster, maar het stond in ,De Vriend" ook verkeerd.
Ik kende al de personen op de bovenstaande foto heel goed maar laat het liever aan Frans van Rijn over.

Jan Jonkman
11 jaar geleden

Jan Keizer en lezers, dit was geen goede foto van de bovenstaande tekst. Er was per abuis een verkeerde foto geplaatst in ,De Vriend'. Deze foto die je hierboven ziet was van de reunie van de schoolverlaters van 1951, waaronder Frans van Rijn, (geheel rechts) bij stond. Bij de daaropvolgende verschijningsdata van ,De Vriend' hadden ze de foto's op de goede plaats verwisseld.
Frans Van Rijn kan hier meer van vertellen omdat hij samen met Bep Bleeker dat reunie hadden georganiseerd. De foutieve foto van OVRIDO kan beter later hier geplaatst worden en dat stond ook in de ,De Vriend' met het kopregel ,Uitstapje van OVRIDO vanwege jubileumfeest met verkeerde plaatsing. Frans kan het zeker goed van herinneren en ik zeker ook. Dit was de foutieve foto óf de foutieve kopregel. Één van beiden kan blijven staan. Blader de volgende ,Vriend' naar dat oplossing.

Maak jouw eigen website met JouwWeb