342. 65 jaar vereniging van Onderlinge Liefde

Op donderdag 25 april 2013 viert de dovenvereniging van Onderlinge Liefde uit Roermond haar 65 jaar bestaan.De vereniging is op 25 april 1948 opgericht, hun hoofddoel was met goddienstige aspect van de doven.Bij de eerste geschikte locatie is bij het klooster van de zusters van de Liefde te Roermond.De eerste bestuur: luidde: P. Denessen voorzitter, P. Tegelaers secretaris, Ant. Thissen penningmeester, en de twee bestuurslid W. Timmermans en A. Mooren.In de loop der jaren worden verschillende zaken georganiseerd, vooral uitstapje en festiviteiten van het bestaan van ons vereniging.Deze vereniging bedoeld voor doven mensen uit verschillende plaatsen uit heel Limburg en houden 1 maal per maand bijeenkomst om samen gezellig kletsen en activiteiten te doen.

Het financieel wordt door leden in stand gehouden door lidmaatschap en bingo en daardoor hebben we nooit breed gehad.Door verschillende locaties zijn we weer naar het andere gebouw te zoeken,  want we zijn gedwongen door gemeente om andere zaal te vinden en uit eindelijk hebben we een mooie zaal gevonden en heet accommodatie ‘’De Vlonder’’.Op de dag van 25 april 2013 houden we een fijne dag door middags om 14.00 uur lekker koffie met gebak en daarna tegen 16.00 uur ruim 2 uur varen van uit Stevensweert naar België, en bij terugweg gaan we om 18.00 diner, en hopen we onvergetelijk  dag mogen beleven.

Het bestuur die we nu hebben isVoorzitter: Jac Cox
Secretaris: Alda Wijnands-Joosten
Penningmeester: Mia Crommentuijn-Moonen

Reactie plaatsen

Reacties

ROCKWOOL - Françoise van Dijck
6 jaar geleden

Wij hebben een brief van u ontvangen inzake het 70 jarig bestaan en zouden graag uw e-mail adres ontvangen om onze reactie te kunnen sturen.

Wim Heerschop
11 jaar geleden

Bestuur en leden,
Van harte gefeliciteerd met uw 65-jarige jubileum.
Moge Onderlinge Liefde nog lang blijven voortbestaan.

Hartelijke groeten
Wim en Marianne Heerschop

Maak jouw eigen website met JouwWeb