354. Leuke poppen gemaakt door Hannie Klaassen

Vroeger hadden de dove kinderen op IvD handarbeidsles. Ze hebben heleboel geleerd zoals boetseren, knippen, enz. Het is wel duidelijk dat de sommige leerlingen veel plezier hadden en hebben nu leuke hobby's. Kijk maar wat Hannie Klaassen heeft gemaakt. Erg leuk om te zien en prachtig wat zij heeft gemaakt!

Mijn dank aan fam. Klaassen

Reactie plaatsen

Reacties

Carien en Peter
11 jaar geleden

Oh wat leuk...

Jan Jonkman
11 jaar geleden

Hannie en Emiel, zijn deze twee oudjes die aan een vrolijk middagslaapje doet ,George en Midred' uit de engelse komische TV-serie echt zoo oud geworden??? Volgens mij leven ze nu allebei niet meer, evenals de bekende TV-serie ,Wordt U al geholpen' dat ALLE spelers er niet meer in leven zijn. Hannie, je hebt het prachtig voor elkaar gekregen en de stoeltjes waarop ze zaten, heeft Emiel dat gemaakt of iemand anders.Misschien dat de stoeltjes al eerder gemaakt werd dan de bejaarde stel.

diana en willem
11 jaar geleden

Agnes knipschikl,
ja, het is waar wat je schrijft. Ze lijken wel tweeling. (hahaha). Mooi om te zien!

diana

diana en willem
11 jaar geleden

Hoi Hannie,
Ik wist niet dat jij veel poppen had gemaakt. Ik vind jouw poppen ongelofelijk mooi en schattig. Als ik heel dichtbij jou woon, wil ik, dat jij mij wilt leren. Jammer dat jij zooooo ver weg woont. Ik vind het wel zonde. Ga je gauw naar Kampen verhuizen? Hahahahahaha.
Ik maak wel grapje.

Gr van Diana

Agnes Knipschild
11 jaar geleden

Fantastisch, op 'de pasfoto's' lijken het net echte mensen!

Maak jouw eigen website met JouwWeb