GESLAAGDE IVD-REUNIE 25 MEI 2013Bovenstaande foto's gemaakt door Azzaclubje

Ik wil Nettie Reinders, Franka Willemse, Margriet Burgers, Helma Dijkmans, Noreen Sandra Griffijn
van harte bedanken!

Heel bijzonder, apart en erg mooi gemaakt. Voor mij zeer kostbare herinnering!

Voor mij was zaterdag 25 mei 2013 onvergetelijke dag! Boven mijn verwachting kan ik al zeggen dat het zeer geslaagde dag is. Heerlijke dag met zonnetje en vrolijke gezichten!

Bekende enkele uitspraken van oud leerlingen: heee veertig jaar je lang niet meer gezien! Hoe gaat het met jou? Je ziet er goed uit!

Totaal 310 bezoekers!

De ene groep heeft het oud gebouw IvD bekeken. Zoveel veranderd, nieuwe gebouwen erbij enz en achteraf waren ze van mening dat de voorkant zo moet blijven zoals vroeger. Groot hadden ze gelijk!
Vonden ze het hoofdgebouw toch prachtige gebouw met beelden en naambord RK Instituut voor Doofstommen.

Na 12.00 uur stroomden veel gasten bij het terras bij Absoluut. Ik zag veel mensen elkaar omhelsen en zoentjes geven. Vond ik erg prachtig gezicht.
Eindelijk ging de deuren om 13.00 uur open en daar stonden honderen kopjes (voor koffie of thee) met lekker koeken klaar op tafel voor de gasten met droge keel. Even later zag ik ze al met glaasje bier of wijn of sap lekker kleppen met elkaar. Binnen en buiten was supergezellig. Soms maakte ik rondjes om te kijken of alles goed ging en ook bij persoonsleden van Absoluut informeren of het goed ging. Gelukkig geen klachten of iets zo, maar wel over gratis koffie, sorry voor misverstand maar het deerde niet, ach maakte niks uit! Na 15.00 uur kreeg iedereen lekker warme hapjes. Nou nou, alle schalen waren binnen enkele minuten leeg! Vonden ze heerlijk en lekker!

Enkele uren later kreeg ik onverwacht grote verrassing van Azzaclubje namelijk dat ik prachtige azza met prachtige foto's van het hoofdgebouw IvD. Ik was onroerend en natuurlijk moest ik enkele traantjes wegpikken. Erg mooi!

De vrijwilligers Helma Dijkmans, Jan Snijders, Cor Vennix, Adrie Jansen en Marie Jansen moesten onverwacht naar binnen komen in opdracht van Hennie Queens, want hij wilde toespraak houden om ze en natuurlijk ik om naar toespraak door Hennie Queens. Erg mooie toespraak en we kregen van hem enveloppe met inhoud en prachige bloemen. Dat deed hij namens ALLE bezoekers. Hennie van harte bedankt voor je prachtige toespraak en leuke attenties!

VRIJWILLIGERS
Natuurlijk wil ik ze bovengenoemde personen ook bedanken voor hun vrijwillige bijdrage.
Dankzij hun tomeloze inzet was de IvD Reunie vlekkenloos verlopen.

De personeelsleden van Absoluut hadden erg druk met drankjes te schenken en niet te vergeten natuurlijk bier te tappen. Was ik erg tevreden over personeelsleden, perfect gedaan en hard gewerkt! Heb ik ook gezegd tegen eigenaar Paulus van Gasterij Zwaantjes.

Rond 19.00 uur stroomde de zaal langzamerhand leeg en kreeg ik ruim 300 zoentjes van aardige dames (geloven jullie dat?) en tientallen schouderklopjes van de mannen.

Precies waren de deuren van Absoluut dicht volgens afspraak. Direct daarna reed ik richting naar restaurant Joske Brasserie naast nieuwe gemeentehuis om te kijken hoe het daar was. Behoorlijk vol met ex-bezoekers van Ivd Reunie, Daar ook gezellig en ze vonden het eten daar prima en uitstekend en later stond ik in restaurant Gasterij De Zwaantjes, nog even gesproken met Rob, eigenaar van Absoluut. Hij was erg tevreden met geldopbrengst (logisch toch!). Daarom mocht ik van hem gratis eten. Daar ook behoorlijk vol! De ene heeft lekker spareribs besteld en de andere overheerlijke asperge met zalm en witte saus eroverheen mmmm... Om 23.45 uur was ik bekaf thuis... Buiten regende toen, nou dacht ik: zou Onze Lieve heer vandaag mij lekker zonnetje hebben gegeven?

Volgende dag zat ik achter PC om bij facebook te kijken. Opmerkelijk was IvdReunie en IvDvariatie even druk als gisteren. Meer dan 300 reacties en tientallen prachtige foto's geplaatst bij facebook. Mooi om daar te lezen en kijken. Het doet mij enorm goed en bedankt!

2018 IvD Reunie
Hennie Queens samen met Jan Snijders willen over vijf jaar ook IvD Reunie organiseren. Dat gun ik ze van harte!

Hieronder mogen jullie reageren over IvD Reunie als jullie willen...

Bedankt voor jullie aandacht!

Jan Keizer

Reactie plaatsen

Reacties

Nettie Heinink-Reinders
11 jaar geleden

Hoi Jan,

Jij hebt verkeerd naam van mij getikt. Mijn naam is Nettie inplaats van Nellie.Oke.

Groetjes,
Nettie Heinink

Anja Smale-Hansman
11 jaar geleden

hartelijk bedankt voor organisatie van Jan Kiezer. Super geweldige dag en erger gezellige met mensen kletsen.
Sommige mensen zijn al ruimte 30 jaar niet gezien, pas geleden wel zien.
lijkt mee niet kennen, maar wel veranderd...
Hoop wel over 5 jaar in 2018.
Ook mee op I.v.D is veranderd...

Groetjes, Anja Smale-Hansman.

Marie en Jeroen Molenschot
11 jaar geleden

Hartelijk bedankt voor organisatie van Jan Keizer en ook nog wat paar mensen die ook geholpen, was zoo Super dag vind ik, toch fijn dat goed weer is, gelukkig he, Liefs van ons xxxxx

henrie swinkels
11 jaar geleden

ik vind wel leuk ,dat jan keizer zeer goed super reunie geslaagd dag krijgt.
en ook vrijwillgers hartelijk bedanken.
groeten henrie swinkels

Anja Huijbregts
11 jaar geleden

Hartelijk bedank voor de super reunie. zeer geslaagd dag. zoveel mensen kwamen. geweldig, zeer apentrots, zo veel werk gedaan en toch het is alles goed verlopen.
zo mooi om te zien, dat iedereen was zo blij om de bekenden weer te zien. en ook veel te babbelen. die dag vloog zo gauw om. jajajaja gezelligheid kent geen tijd, he!! fijn, dat over 5 jaar zou weer reunie komen!! spannend. heel benieuwd. Jan bedankt!!!! groeten Gerard en Anja. tot volgende keer. doei!!!

Willy en Trudy Koelink
11 jaar geleden

Jan,

Super georganiseerde dag! We hebben er met volle teugen van genoten. Verder willen we namens de organisatie, alle vrijwilligers hartelijk bedanken. Je bent echt een toppie!

Groetjes, Willy en Trudy

Carien en Peter
11 jaar geleden

Heeeey Jan.
Peter en ik willen jou ook zeggen. Heel erg bedankt voor de overgeweldig dag bij reunie en ook wat jij deed geweldig gedaan voor iedereen. Nog eens bedankt.
En ook plagen wij elkaar bij reunie en 3 zwaantjes met veel lachen. Leuk!

Gr.v. Carien en Peter.

diana en willem
11 jaar geleden

Dag lieve Jan Keizer,
Alvast bedankt voor het echte gezellig reunie! Ik vond je, adrie en Mariette Janssen-van lieshout echt geweldig want zij hebben heel hard gewerkt! Bedankt, bedankt! Ja, wij vonden het echt geweldig! Toen ik vanmorgen op mijn werk ging werken, dacht ik, dat ik aan vroeger wilde terug herinneren. Hoe we vroeger eruit zagen. Hannie en ik waren zo blij om connij de Boer weer terug te zien. Want wij hebben haar na 40 jaar niet meer gezien en gesproken. Ongelofelijk!!! Ik hoop dat ik over 5 jaar later weer terugkom. Maar ik zie wel.

Groetjes van Diana en willem

Rini willems
11 jaar geleden

Dag Jan Keizer,
Het was leuk, dat j.l. 25 mei een reünie is georganiseerd in het ruime restaurant Absoluut! Maar wel ver weg naar het instituut voor doven!
Bedankt voor deze fijne dag om oude bekenden weer te zien!
Is op 25 mei voor de eerste keer reünie?
Bedankt Kermails voor de lekkere hapjes!!
Jammer, dat je vrouw er niet was!
Groetjes Rini en ook van Thijs.Marcel van Heertum
11 jaar geleden

Alvast Bedankt voor gezellige schoolreunie en prachtig superdagje
Bedankt voor de goede zorgen, dat je goede harde gewerkt hebt,dat je geweldige verhaal geschreven hebt.
Bedankt voor reunie.
Ik hoop dat ik kom over 5 jaar ( 2018 ) weer terug naar reunie.

Groeten, Marcel van Heertum

Maak jouw eigen website met JouwWeb